Halveweg 49 - 3520 Zonhoven | Tel: 011/81 33 90 - Fax: 011/81 70 09
 
 

Motorlaarzen - Falco, TCX, Richa Boots bij Erckens

Falco Motorlaarzen en Motorschoenen

Welke tak van motorsport je ook beoefend – of dat nu touren, racen, offroad, enduro of juist woon-werkverkeer is – het is belangrijk om altijd beschermende motorkleding te dragen.

Daaronder vallen ook motorlaarzen of motorschoenen. Het is namelijk van wezenlijk belang om niet alleen je hoofd, handen en je torso te beschermen, maar ook je voeten en enkels. Het dragen van stevige motorlaarzen of –schoenen is daarom ook sterk aangeraden als je een motorrit gaat maken. Het uitgebreide gamma van FALCO zorgt ervoor dat elke motorrijder de perfecte laars vindt(.

Falco staat voor kwaliteit, comfort en uiteraard ook veiligheid.

 

ga naar: www.giannifalco.com

Ubroun - Mororlaarzen

TCX BOOTS - Motorlaarzen en Motorschoenen

TCX geldt al jarenlang als dé specialist in Europa in de ontwikkeling van eigentijdse motorlaarzen van een superieure kwaliteit. TCX biedt het meest complete assortiment motorlaarzen: van racing tot Off-road, touring tot casual motorschoenen en een uitgebreide damescollectie. Alle motorlaarzen en –schoenen van TCX zijn uitgerust met High-quality protectoren en zijn gemaakt van de beste slijtvaste materialen. TCX is ook fiere houder van de Gore-Tex licentie: deze waterdichte motorlaarzen zijn voorzien van het beste waterdichte en ademende membraan ter wereld.

 

ga naar: www.tcxboots.be

RICHA BOOTS - Motorlaarzen en Motorschoenen

Ga naar: www.richa.eu

Tweewielershop Erckens