Halveweg 49 - 3520 Zonhoven | Tel: 011/81 33 90 - Fax: 011/81 70 09
 
 

Motoraccessiores bij Erckens

Motoraccessoires bij Erckens in Zohoven

In onze afdeling motoraccessoires vind je alles voor jouw motor en motorkleding, waaronder communicatie- en navigatieproducten, reinigingsprodukten, tassen, rugzakken, sloten, oordopjes, smeermiddelen, motorhoezen, brillen,…

 

Te veel om op te noemen, maar zeker de moeite waard om ze te komen bezichtigen in onze showroom.

Ook staan we steeds klaar om u te helpen zoeken naar de gepaste accessoires voor u en uw motor.

 

Indien u vragen heeft over onze accessoires, aarzel dan niet om ons te contacteren! We helpen je graag verder met jouw keuze en vragen.

Motornavigatie

TOMTOM Rider 410

 

Ter ere van TomToms 10-jarig bestaan, wordt de nieuwe TomTom Rider 410 geleverd met vooraf geïnstaleerde wereldkaarten en honderd van de spannenste routes ter wereld. Alle routes zijn al getest door Tourenfahrer, één van de grootste routeleveranciers van Europa. Of je nu van krappe bochten, steile hellingen of adembenemende bergtoppen houdt, TomTom Rider motornavigatie helpt je ze te vinden. En dan is het jouw beurt. Durf jij het aan?

 

www.tomtom.com/Motor-Rider-410


 TomTom Rider 410 Motornavigatie

Motor communicatie

CARDO SCALA RIDER BLUETOOTH HEADSETS

 

Cardo Scala Rider heeft verschillende Bluetooth headsets ontwikkeld voor motorrijders zodat er voor iedere motorrijder wel een geschikte versie is. Er zijn  motor communicatiesystemen die puur ontwikkeld zijn om een telefoon of een navigatiesysteem te koppelen.Verder zijn er ook systemen die naast het koppelen van een telefoon of navigatiesysteem ook gebruikt kunnen worden om te communiceren met een duopassagier, met een andere motorrijder of zelfs met een hele groep motorrijders.

 

www.cardosystems.com

 

Cardo Scala Motor Communicatie

 

 

Bewaren

Tweewielershop Erckens