Halveweg 49 - 3520 Zonhoven | Tel: 011/81 33 90 - Fax: 011/81 70 09
 
 

Motorhelmen bij Erckens

MOTORHELMEN (introductie)

Een motorhelm is het belangrijkste beschermitem voor iedere motorrijder. Zelfs bij lage snelheden is een motorhelm van cruciaal belang. De motorrijder heeft helaas geen carrosserie die hem/haar beschermd. De keuringseisen van motorhelmen zijn vastgelegd in de Europese regelgeving, beter bekend als ECU/ONU R22-05. Alle helmen die wij aanbieden voldoen aan de normen die hieraan volgens de wetgeving worden gesteld.

SHARK

Met meer dan 20 jaar ervaring, is Shark helmen uitgegroeid tot een van de grootste motorhelm merken ter wereld. Omdat Shark is opgericht door voormalig professionele racers , zie je de passie van racen nog steeds duidelijk in de ontwerpen van de helmen met doel om het hoogste niveau van prestaties en veiligheid te garanderen. De visie van Shark is om altijd de technische grenzen te verleggen en onderzoek te doen naar spannende innovaties, zodat ieder van ons kan genieten van het grenzeloze plezier en de vrijheid van het motorrijden.

Vanuit het hoofdkantoor in Marseille en hun eigen fabrieken met meer dan 600 werknemers, produceert en verkoopt Shark ongeveer 350.000 motorhelmen per jaar. Met een enorm verkoopnetwerk van 5.000 verkooppunten distribueert Shark in de hele wereld.

Shark helmen staan voor kwaliteit en komen daarom met een ruime garantietermijn.

 

ga naar: www.shark-helmets.com

HJC

 

Sinds 1971 heeft HJC zich gespecialiseerd in het exclusief produceren van motorhelmen. Nu, 46 jaar later, zijn ze nog altijd één van de grootste helmfabrikanten ter wereld en toegewijd om motorrijdend Europa en de rest van de wereld te voorzien van hoge kwaliteithelmen.

HJC produceert jaarlijks miljoenen helmen die worden gedragen door alle soorten motorrijders. Zowel in de Moto GP, Superbike en cross GP’s wordt HJC vertegenwoordigd door de grootste namen.

 

ga naar:  www.splashdesign.com

CABERG

Caberg is een gerenommeerd motorhelmen merk uit Italië, waarvan de meeste helmen nog daadwerkelijk met de hand in Italië geproduceerd worden. Caberg helmen worden al 40 jaar lang gemaakt. In het Touring segment is Caberg altijd al een voorloper geweest. Caberg was bijvoorbeeld het tweede helmen merk ter wereld dat een ‘klaphelm’ op de markt bracht. En één van de eerste helmen merken dat een systeemhelm met zonnevizier uitbracht.

Tegenwoordig kenmerken Caberg helmen zich door een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Van goedkope motorhelmen, sportieve integraalhelmen, stoere potjes tot luxe systeemhelmen waar motorrijders gemakkelijk het hele jaar door kunnen rijden.

 

Ga naar: www.xtravus.com

SCORPION

Scorpion helmen zetten een nieuwe standaard op het gebied van motorhelmen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Scorpion heeft een ultramoderne fabriek ‘The Big Nest’ , die maar liefst 86.000 m² groot is. Er werken meer dan 600 vakmensen, ieder uiterst toegewijd aan het maken van ’s werelds beste motorhelmen.

De designs van Scorpion helmen worden gemaakt door de meest gewilde ontwerpers over de hele wereld.

 

Ga naar: www.scorpionsports.eu

NOLAN

Nolan is een Italiaans bedrijf dat ontstaan is uit passie voor motoren. Nolan helmen is opgericht in 1972, het complete productieproces van de Nolan motorhelmen is altijd binnen de muren van Nolan gebleven. Op deze manier garandeert Nolan een constante ontwikkeling en controle in het productieproces van Nolan helmen, wat de kwaliteit en de prijs ten goede komt.

 

Ga naar: www.nolan.it

Andere motorhelm merken uit ons gamma:

 

RXA helmets   www.richa.eu

Laura Smith helmets

LEM helmets http://es.lem-italy.com/

Lazer helmets www.lazerhelmets.com

SMK helmets   www.splashdesign.com

Shiro helmets www.shirohelmet.com

Jopa helmets www.jopa.nl

Tweewielershop Erckens